fffuuud.jpg

Carolientjes Fudge

Deze week geeft onze floormanager Carolien jou een snel en simpel recept voor overheerlijke fudge. Het enige wat je nodig hebt is chocolade, boter en gecondenseerde melk. 

Bread-and-butter-pudding-11.jpg

Bread & butter pudding

Deze week geeft onze chef jou een recept voor een Engelse klassieker: Bread & Butter pudding. Heb je nog oud brood liggen? Gooi het dan niet weg en maak deze lekkernij er mee. En voor de liefhebbers, je kan ook de melk vervangen door Baileys. 

mob-antiboise-20190326114745_640x640.jpg

Antiboise

Antiboise is genoemd naar de Zuid-Franse stad Antibes aan de Côte d’Azur en bestaat o.a. uit tomaat, kappertjes en knoflook. Heerlijk voor bij vis of als dressing over een frisse salade.

Capture0063.jpg

Gravad Lax

Begraven zalm, ofwel Gravad Lax is een traditioneel Scandinavisch gerecht. Misschien heb je het in ons restaurant wel eens als voorgerecht gegeten en nu geeft onze chef jou het recept zodat je het zelf kunt maken! Heerlijk voor op toast, in een salade of

gewoon zo.

carrot-cake_v.jpg

Carrot Cake

Onze chef geeft jullie een perfect recept voor het paasweekend: de worteltaart, beter bekend door de Engelse vertaling Carrot Cake. Als je deze taart bakt vult het hele huis zich met de kruidige geur van kaneel. Mmm.. 

sweet_cheesecake_ottolenghi3.jpg

Chocolade banaan cheesecake

Dit wordt genieten! Onze chef heeft een verrukkelijk recept voor jullie om een chocolade-banaan cheesecake van maken..  Gebruik het liefst rijpe bananen, zo krijgt de taart namelijk meer smaak. Ben je gek op de combinatie van banaan en chocola, dan moet je dit recept echt eens maken!

geuz_edited.jpg

Geusz stoof

Geusz tripple, ontbijtkoek en stoofvlees? Dit zijn enkele ingrediënten van de Geusz Stoof. Onze chef vertelt jou hoe je dit overheerlijke gerecht moet maken.

bloemkoolcreme.jpg

Bloemkool crème

Een keer wat origineels bij je stokbrood of borrelplank? Maak indruk met een een zelfgemaakte geroosterde bloemkoolcrème met amandel en olijf. Mmmm..