Zoeken

Sjaak Bral is gast-chef-kok met eigen gerechten

We slaan een nieuwe weg in. In ons nieuwe concept krijgen Zoetermeer en de regio de hoofdrol, worden we de ‘keuken van de stad’ en gaan we ons meer als theaterrestaurant profileren. STAGE kitchen & café is de plek waar het om beleving draait en producten van Zoetermeerse bodem centraal staan.


Theaterrestaurant: ‘always making a scene’ Als je voorafgaand aan een voorstelling komt dineren, geniet je van een wisselend menu waarin een artiest zijn of haar favoriete gerecht(-en) presenteert. De artiest en crewleden eten voorafgaand aan de voorstelling zo mogelijk mee in het restaurant.


Sjaak Bral

Sjaak Bral, onze graag geziene en mateloos populaire cabaretier in het Stadstheater, trapt het nieuwe concept af en presenteert als gast-chef-kok zijn favoriete gerechten. Ook de heuse “Bral-burger” ontbreekt niet op onze kaart.

Op 26 en 27 december staat Sjaak in het Stadstheater. Tweede Kerstdag bereiden onze koks daarom een speciaal Kerstbral-menu.

Sjaak Bral: “Ik vind het belangrijk om gezond te eten, eten is de brandstof van het lichaam. En met gezond eten, bedoel ik ook het mee-eten met het seizoen. Asperges eten midden in de winter, dat moet je toch niet willen.”Podium Zoetermeers talent

Met Get On Stage bieden we een podium aan nieuw Zoetermeers talent om in het randprogramma van bijzondere artiesten op te treden. Daarnaast organiseren we thematische afterparties na bijzondere voorstellingen!


Keuken van de stad: samenwerking met lokale producenten

We gaan in toenemende mate met lokale en regionale producten werken en samenwerkingen aan met producenten van streekspecialiteiten, zoals kaas, groenten, brood en vlees. Zo bakt bakkerij Jongerius het ‘Ster-brood’, zijn de bitterballen van ‘Le Bitterbal’ uit het Groene Hart en wordt het in Zoetermeer wereldberoemde lokale bier Geusz geschonken.


Kom vanaf 1 november genieten van de nieuwe kaart met Sjaaks recepten!

0 keer bekeken
STAGE Kitchen & café 
  • Facebook
  • Instagram