Zoeken

Livemuziek in STAGE komt terug!

Bijgewerkt op: 21 mrt.

Na de succesvolle eerdere edities komt Livemuziek in STAGE terug. Naast lekker eten, serveren wij ook livemuziek in ons restaurant! Verschillende muzikanten zorgen voor heerlijke muziek bij een hapje en drankje. De eerste muzikanten zijn bekend: Magda Mendes en Danny Guinan. Daarvoor is het nu al mogelijk om een tafel te reserveren, dus wees er snel bij. De vorige edities zaten we namelijk helemaal vol!ZO 3 APR | LUCAS (band)

Op 3 april verzorgen Lucas en zijn band heerlijke livemuziek in STAGE. Lucas Vermeer schrijft over de menselijke noodzaak en zoektocht naar affectie, vertaald in androgyne, innovatieve klanken als poëtische dreampop. Met eerlijkheid en kwetsbaarheid probeert hij een utopia van sociale inclusiviteit te creëren. Invloeden als MEROL, Spinvis, Annie M.G. Schmidt, maar ook acts als Robyn, Sufjan Stevens en Christine & The Queens zijn terug te horen en zorgen voor actuele Nederlandstalige muzieksprookjes.


De toegang is gratis, maar reserveer alvast een tafel om zeker te zijn van een plek!
ZO 22 MEI | ISLE

Op 22 mei neemt het dream pop duo ISLE je mee op een muzikale ontdekkingsreis door een wereld van serene melodieën, spoken words en songs die je doen denken aan Ane Brun en Portishead. Lise, een ongetemde dromer met een prachtige stem, en Arjan, een soort muzikale uitvinder, lokken je met hun zelf ontworpen licht decor en hun betoverende muziek mee in deze wereld vol verbeelding en ruimte!


De toegang is gratis, maar reserveer alvast een tafel om zeker te zijn van een plek!


237 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven