Zoeken

JON VAN EERD ALS GAST-CHEF-KOK

STAGE kitchen & café, het restaurant dat gelieerd is aan Stadstheater Zoetermeer waar Zoetermeer en de regio in de hoofdrol staan. Het restaurant wordt met toenemende mate de ‘keuken van de stad’. Waar het Stadstheater het podium van de stad is en iedereen in Zoetermeer – en daarbuiten – wil inspireren en samenbrengen, is STAGE kitchen & café de plek waar het om beleving draait.


Gasten die voorafgaand aan een voorstelling komen dineren, kunnen genieten van een wisselend menu waarin een artiest zijn of haar favoriete gerecht(-en) presenteert. Ditmaal is Jon van Eerd de Gast-chef-kok van het restaurant. Samen met onze chef-kok Sandeep Bhagwat heeft hij diverse gerechten toegevoegd aan onze smakelijke menukaart.


Jon van Eerd is een volstrekt logische keuze, naast dat hij uitermate dol is op eten, is hij ook een populaire acteur die al een aantal seizoenen in het Stadstheater op de bühne te zien is.

Op 27 en 28 maart komt hij opnieuw naar Zoetermeer met zijn voorstelling ‘Herrie in de Keuken’. Herrie Vermeulen, Jon’s Alterego runt een noodlijdende snackbar. Samen met zijn compagnon proberen zij hun armzalige frietjes, ballen gehakt en loempia’s aan de man te brengen. Er is bitter weinig klandizie en het ziet ernaar uit dat ze hun laatste bal hebben gedraaid. Met zijn dolkomische en impulsieve, eigenwijze karakter zet Harrie Vermeulen de ene domme stap na de andere.


Ter gelegenheid van deze fijne voorstelling zijn exclusief op deze avonden de speciale Harrie’s Borrelplanken met diverse hapjes uit de snackbar te bestellen bij STAGE kichten & café!

0 keer bekeken
STAGE Kitchen & café 
  • Facebook
  • Instagram