Zoeken

Wegens succes: extra High Beer in vaderdagweekend!

Eerder hebben wij aangekondigd dat wij op 21 juni een speciale Vaderdag High Beer serveren. Wegens groot succes hebben wij besloten om het weekend van 20 en 21 juni om te dopen tot Vaderdagweekend 😉! Dit betekent dat je nu op zaterdag 20 juni de High Beer in ons restaurant STAGE kitchen & café kunt reserveren. Zondag 21 juni zit inmiddels vol.Ook op zaterdag serveren wij voor maar €24,50 p.p. een complete High Beer met:

  • 3 biertjes naar keuze, waarbij je kunt kiezen uit 16 verschillende speciaalbieren. Of laat je verrassen! Liever alcoholvrij? Ook dat is mogelijk.

  • Een heerlijke hapjesplank met oude kaas, Spaanse fuet, een notenmix, brood met smeersels, olijven, serranoham en bitterballen.

  • Een soepje van het seizoen.

  • Als afsluiter een broodje pulled chicken met bbq-saus en moink balls (gehaktballetjes met bacon) met huisgemaakte friet met mayonaise.

Kan jouw vader hier wel van genieten? Reserveer dan nog even via horeca@stadstheater.nl met naam, datum, tijd en aantal personen of via deze website, onder vermelding van High beer. Reserveren is mogelijk vanaf 2 personen. Let op: reserveren kan uitsluitend voor zaterdag 20 juni, op zondag 21 juni zitten wij inmiddels vol. Vanzelfsprekend zorgen wij in het restaurant voor jouw veiligheid. Heb je last van koorts en/of verkoudheid? Blijf dan thuis. Meer informatie lees je hier.

Tot dan, proost!

0 keer bekeken
STAGE Kitchen & café 
  • Facebook
  • Instagram