Actrice en cabaretière Annick Boer als gast-chef-kok

Na Jon van Eerd en Sjaak Bral laat STAGE kitchen & café Zoetermeer kennismaken met de favorieten gerechten van actrice en cabaretière Annick Boer. Het restaurant, dat gelieerd is aan Stadstheater Zoetermeer, heeft elk kwartaal een nieuwe gast-chef-kok. Dit is altijd een artiest die in de maanden dat hij of zij gast-chef-kok is, optreedt in het Stadstheater Zoetermeer. Ditmaal is het de beurt aan Annick Boer. Zij speelt op 16 oktober haar voorstelling Dat is goed gelukt in de Grote Zaal van het Stadstheater Zoetermeer.

STAGE kitchen & café is de plek waar het om beleving draait. Vanaf 18 september kunnen de gasten van STAGE kitchen & café genieten van een compleet nieuwe menukaart met daarop onder andere gamba’s met tagliatelle, het favoriete hoofdgerecht van Annick Boer. Annick: “Ik hou enorm van eten, het is heel belangrijk voor mij. Zoals nu in de coronatijd ben ik bezig met mijn voorstelling, ik zing dan veel en doe een conference, dan denk ik daarna altijd: oh ja nu ga ik weer even lunchen. Echt een rust momentje.”

‘Dat is goed gelukt’ slaat op de nieuwe menukaart, maar het is ook de titel van de cabaretvoorstelling van Annick. In deze voorstelling legt Annick op geheel eigen wijze de menselijke natuur en onze tekortkomingen bloot, maar ook het vermogen om lief te hebben. Droogkomische verhalen wisselt zij af met de mooiste kleinkunstliedjes. Maak je avond compleet door voorafgaand aan de voorstelling te genieten van Annicks favoriete gerechten.

4 keer bekeken0 reacties
STAGE Kitchen & café 
  • Facebook
  • Instagram