28 september opende STAGE kitchen & café haar deuren. Een nieuw horecaconcept gebaseerd op shared dining geserveerd op planken.

Voor het runnen van de keuken zoeken wij nog nieuwe medewerkers voor een fulltime of parttime baan voor onbepaalde tijd:
 

 • (Chef-)kok: een enthousiaste, creatieve teamspeler die graag een nieuw concept verder vorm geeft, houdt van uitdagingen en iedereen graag verbaast met zijn/haar creaties. Je zorgt voor de verdere ontwikkeling van de menukaart, bent verantwoordelijk voor inkoop en controle hierop, draagt zorg voor de veiligheid en hygiëne in de keuken.
  Salarisindicatie € 2500 – € 3200 per maand afhankelijk van leeftijd en ervaring. We vragen een aantal jaren ervaring als zelfstandig werkende kok. Iemand met de passie en het talent om een nieuw restaurantconcept on STAGE te zetten.

 • Koks die de chef willen ondersteunen en regelmatig zelf de lead nemen van de STAGEkitchen-crew.
   

 • Afwashulpen die er voor zorgen dat de productie altijd door kan gaan.
   

 

 

Zoek je een leuke baan in een inspirerende omgeving van horeca en theater en ben je minstens 3 dagen per week beschikbaar? Neem dan contact op via horeca@stadstheater.nl, loop binnen bij STAGE kitchen & café aan het Cadenzaplein of bel met Bas Terlingen, manager Sales & Horeca: 079 33 00 221.

STAGE Kitchen & café 
 • Facebook
 • Instagram