CORONA MAATREGELEN

 

Vanaf 1 juni mogen wij weer open! Wij zijn ontzettend blij dat we jou weer mogen ontvangen. Op deze pagina leggen wij je graag uit hoe wij ervoor zorgen dat jij een veilige en fijne ervaring in ons restaurant hebt. Naast dat wij de richtlijnen van de landelijke overheid opvolgen, nemen wij diverse extra maatregelen om de veiligheid van jou en onze collega’s te waarborgen.

 

Binnen in ons restaurant geldt tot 1 juli dat er 30 gasten aanwezig mogen zijn. Buiten op het terras houden wij geen limiet aan. Het is belangrijk dat iedereen 1,5 meter afstand van elkaar houdt, tenzij je tot hetzelfde huishouden behoort, dan is het niet nodig om 1,5 meter afstand van elkaar te houden.

 

We verzoeken je vriendelijk om vooraf een tafel te reserveren, zodat wij niet boven het maximale aantal mensen in het restaurant uitkomen. Je bent bij ons van harte welkom als je vrij bent van verkoudheid en andere symptomen van Corona. Mocht je toch verschijnselen van Corona hebben, dan willen we je vragen om thuis te blijven.

 

Voordat je plaatsneemt aan tafel vragen wij je om je handen te desinfecteren. Gedurende jouw bezoek kan je dit naar eigen wens herhalen, er zijn op meerdere plekken desinfectie pompjes en -sprays aanwezig in het restaurant en op het terras. 

 

In ons restaurant tref je verschillende looproutes aan. Zo hebben we een aparte in- en uitgang, maar ook een looproute richting het toilet. Door middel van stickers op de vloer wordt deze looproute aangegeven.

 

Onze collega’s blijven op voldoende afstand door het gebruik van uitserveertafels en uitserveerkarren. Op deze tafels en karren plaatsen wij de drankjes en de gerechten, die je zelf hiervandaan kunt pakken. 

 

Onze menukaart bekijk je via je eigen mobiele telefoon. Op de hoek van iedere tafel is een QR code geplaatst. Scan deze code met de camera van je mobiele telefoon en de menukaart opent op je eigen beeldscherm. 

 

Wij hopen dat je een hapje bij ons komt eten en/of een drankje komt drinken op ons zonnige terras. Wij kijken uit naar je komst!

STAGE Kitchen & café 
  • Facebook
  • Instagram