Image by Jeremy Yap

Bestel een hoofdgerecht naar keuze, kop koffie of thee en een bioscoopkaartje voor slechts €24,50! 

 

Reserveer het Cinemenu via de button hieronder. Geef bij reservering aan dat je voor het Cinemenu komt. Bekijk hier alvast onze menukaart.

 

Het bioscoopkaartje is geldig bij alle  Kinepolis-bioscopen in Nederland en is op een willekeurig moment in te wisselen.

DSC_8792-min.jpg

Kom je gezellig een hapje eten voorafgaand aan een voorstelling in het Stadstheater? Dat kan nu nog voordeliger! Geniet van het 3 gangenkeuzemenu voor €29,95. Voor de optimale beleving adviseren wij om uiterlijk 18.00 uur aanwezig te zijn in het restaurant.

Bekijk hier alvast onze menukaart.

Reserveer tegelijk met het bestellen van theaterkaarten op www.stadstheater.nl of via de Servicebalie van het Stadstheater.

booq.jpg

Geniet voor maar €24,50 p.p. van:

  • Drie biertjes naar keuze, waarbij je kunt kiezen uit 16 verschillende speciaalbieren. Of laat je verrassen! Liever alcoholvrij? Ook dat is mogelijk.

  • Een heerlijke hapjesplank met oude kaas, Spaanse fuet, een notenmix, brood met smeersels, olijven, serranoham en bitterballen.

  • Een soepje van het seizoen.

  • Als afsluiter een broodje pulled chicken met bbq-saus en moink balls (gehaktballetjes met bacon) met huisgemaakte friet met mayonaise.

STAGE_Nagenietarrangement.jpg

Maak het avondje uit helemaal compleet met een theatervoorstelling in het Stadstheater! Met het nagenietarrangement zorgen wij na afloop van een voorstelling voor een tafeltje speciaal voor jou gereserveerd. Je krijgt een selectie luxe warme en koude borrelhapjes om samen te delen. Uiteraard voorzien van een glas prosecco of ander drankje naar keuze (wijn, bier, fris, port of sherry)! 

Prijs per 2 personen: €17,50

Reserveer tegelijk met het bestellen van theaterkaarten op www.stadstheater.nl of via de Servicebalie van het Stadstheater.