September 28, 2017

Nog een paar uur, dan gaan we opnieuw open. 
Helemaal klaar voor de volgende 25 jaar Stadstheater. 

In een nieuw jasje, met een nieuw horecaconcept. 

En optimist als ik ben, wilde ik natuurlijk gewoon bloggen die laatste week. Maar dat liep even anders. Waar we sinds het begin al in een behoorlijk tempo aan het verbouwen waren geslagen, heeft de term doorwerken de laatste week een nog andere dimensie gekregen. 

En dus scho...

September 17, 2017

De grote verbouwing van de publieksruimtes pakten we op onder de noemer ‘bringing backstage frontstage’. Vandaar ook de nieuwe naam: STAGE kitchen & café. Tenslotte zijn we een theater en dat maakt ons uniek in Zoetermeer. Dat laten we overal terug komen in de inrichting van het gebouw.

Eigenlijk hebben we straks meerdere ‘stages’:

  • up STAGE kitchen & café met de hoofdingang aan het Cadenzaplein. Voorlopig nog even met...

September 13, 2017

De verbouwing van de foyers en horecaruimtes in het Stadstheater betekent een verbouwing van bijna 1000 m2 vloeroppervlak. Om ons gewenste concept te kunnen realiseren en tegelijkertijd de routing en logistiek in het gebouw sterk te verbeteren, is er behoorlijk geschoven met functies en looplijnen.

De ingang van ons oude theatercafé aan het Oostwaarts, werd de afgelopen jaren steeds meer gebruikt als ingang. Terwijl de e...

September 10, 2017

De horeca van 360° Stadstheater speelt een belangrijke rol in de toekomstvisie die we met elkaar hebben vastgesteld.

Naast de exploitatie van de theaterfunctie vinden we het belangrijk ons podium te ontwikkelen tot een inspirerende ontmoetingsplaats in het Stadshart. We zien de horecafunctie dan ook als het cement en de verbindende factor tussen inhoud en ontspanning. Een onmisbare schakel die in hoge mate de kwaliteit v...

September 7, 2017

Een verbouwing van de omvang zoals die dit jaar plaats vindt vergt veel voorbereidingstijd en denkwerk.

Voor het vervangen van een toneelhijsinstallatie gaat dat met name over de technische mogelijkheden en uitdagingen.

En geloof me: dat waren er aardig wat. Maar voor het verbouwen van de publieksruimtes kwamen daar nog hele andere zaken bij kijken.

Binnen het Stadstheater zijn we al een paar jaar bezig met nadenken en pra...

September 5, 2017

Het Stadstheater ondergaat deze zomer een grote verbouwing. We worden 360° Stadstheater, we voegen STAGE kitchen & café toe en er vindt een belangrijke en vooral grote verbouwing plaats aan de toneelhijsinstallatie. Onze directeur, Tineke Maas, heeft een blog geschreven over de verbouwing en laat zo zien wat er precies allemaal gaat veranderen.

Please reload

STAGE Kitchen & café 
  • Facebook
  • Instagram